in potem sem pozabila poslat sliko…

prejšnji teden končno en normalen razgovor za službo. po dolgem času, da sem se sploh odločila it. dober pogovor, firma predstavljena, veliko informacij, brez trapastih vprašanj in brez nedovoljenih vprašanj. v zelo sproščenem vzdušju. ponujeni dobri pogoji.

skratka, komaj čakam na kakšen odziv.

ki pride nepričakovano hitro – že po par dneh dobim na mail nalogo, neko namišljeno situacijo, ki bi se lahko zgodila, predstaviti pa moram moja razmišljanja in mnenja glede tega, kako se lotiti zadeve. ja, in dan za tem sem povabljena na drugi krog razgovorov.

po komaj prebavljani nalogi, ki bi v resnici zahtevala od mene več od mojih dejanskih kompetenc za potencialno delovno mesto, se naslednji dan odpravim na razgovor s pričakovanjem vseh tistih glupih kvazi psiholoških vprašanj, ki so izostala na prvem srečanju. pa morda še kakšno dodatno osebo, specializirano za kadre.

zgodi se nič kaj pretresljivega, predvidljiva so morda 3 vprašanja, ostali enourni pogovor poteka usmerjeno v delovne naloge, projekte, sposobnost komuniciranja – skratka, dejansko se preverjajo zadeve, ki jih moram znati in želeti delati.

kar ne morem verjeti. vse štima.

ok, napake in slabe strani se bodo že še pokazale, ampak če samo pomislim od koliko služb so me odvrnili že sami razgovori za delo.

skratka, the službo si želim. ob koncu pogovora izvem, da mi kaže kar dobro, da pa me morajo posredno predstaviti še matični firmi. z mojim cvjem, opisom razgovora, predstavitvijo naloge in mnenjem šefa-wish-to-be. in fotografijo, zaradi evidence.

in potem …

ste že vsi prebrali, kaj sem pozabila…

in je šla moja  z a n e s l j i v o s t  …

vir

f5a48b33d6e5d64810b64db28dd15183

 • Share/Bookmark


16 odgovorov v “in potem sem pozabila poslat sliko…”

 1. InDiGo pravi:

  Ahja, zivim se vse zgodi. Tudi sam sem v dilemi. Prejsni petek sem imel razgovor za delo. To delo je zame super priloznost, skratka vse, kar ti lahko predstavlja “idealno delovno mesto”… in te dni cakam in cakam, gledam na telefon, vsaki dve minuti preverim e-maile ali bo kaksen kontakt … sprasujem se, ali bodo sploh obvestili, cetudi ne bom izbran? Kaj se dogaja v glavah tistih, s katerimi sem vodil razgovor?… Enivej, ti pa zelim vso sreco, da tole sluzbo res dobis. :)

 2. senoritasenorita pravi:

  Kaj?? Čaki mal, a pa še vedno lahko pošlješ sliko. Ne mi rečt, da je vse izgubljeno zaradi ene slike?!
  @InDiGo: do potankosti si opisal situacijo, ki jo od prejšnjega četrtka preživljam tudi jaz. Vsakič, ko zavibrira telefon, skoraj padem s stola :D Sovražim negotovost!

 3. senoritasenorita pravi:

  Aja Vesna, upam da se da še vse urediti. Veliko sreče!

 4. bamboobamboo pravi:

  ej, a ti lohk men poves kaj pomenjo tiste crkice pa stevilkice tam spodaj?

 5. bamboobamboo pravi:

  ps: sorry za tak neumesen vprasanje

 6. vesnavesna pravi:

  @InDiGo: ja sej situacija je podobna tud pri meni, sicer pa hvala in enako vso srečo želim tud tebi!

 7. vesnavesna pravi:

  @senorita: tud tebi velik sreče pa da se čimprej neha fakin negotovost :D
  ja, sliko sem poslala z zamudo, ampak ne vem, kako se bo to klapalo z argumenti, zakaj me izbrati ala: “…sem zanesljiva, če nekaj rečem, to tudi sigurno naredim … “

 8. vesnavesna pravi:

  @bamboo: to je koda za prevzem bloga v blogoroli – tam se najprej registriraš in potem maš lepo po korakih opisan postopek, kako prevazmeš blog. na enem koraku moraš v zadnji post dodat (kopipejstat) eno kodo…

 9. bamboobamboo pravi:

  ps: hvala za pojasnilo in sedaj se komentar na post: ce si vse zrihtala tako kot mora biti, potem s sliko nebi smelo biti problema in zelim ti vse naj, da ti uspe

 10. vesnavesna pravi:

  hvala! ja, upam :) .. ampak kaj ko včasih odločajo malenkosti …

 11. chefchef pravi:

  “Ja jebelacesta, kako si lahko pozabila sliko, ti si koza!” bi panično vpila moja mama, haha.

  Jaz pa rečem… sej bo…

 12. vesnavesna pravi:

  hehe to je tud men razbijal v glavi (no, ne lih jebelacesta :P ) …
  mislim, da ipak ne bi smela odločitev bazirat na tem ane?

 13. ninaaninaa pravi:

  no sporoci kako se odvijajo reci…matr, nism vedla da mors se sliko s sabo na razgovor nost :roll:

 14. senoritasenorita pravi:

  Vesna, tud jst mislim, da to ne bi smelo bistveno vplivat na njihovo odločitev, konec koncev slika vendarle ni tako pomembna zadeva. Uglavnem, upam, da bo odgovor pozitiven ;)

 15. vesnavesna pravi:

  @ninaa: joj, o razgovorih… marsikaj moraš nosit s sabo, še več pa prenašat tam

  @senorita: hvala! ja, slika ni tako pomembna, pomembno pa je, da narediš, kar rečeš :S

 16. vesnina bluzenja » Objave » druga kandidatka je bila bolj natančna pravi:

  [...] heh, mogoče res nisem najbolj natančna, ampak kako so prišli do zaključka, da je druga kandidatka, s katero sva se silovito borili kot zadnji preživeli v finalu tretjega kroga, bolj natančna? je bila za natančnost odločilna ura, do katere naj bi poslala sliko? [...]

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !