kako ugotoviš, da se staraš…

idealna priložnost za to ugotovitev je seveda praznovanje rojstnega dneva. nekako po 25 se začne obdobje, ko rojstni dan ni več samo razlog za žur, ampak tudi razlog za majhen razmislek. o tem, kako tečejo leta, kako gre vsako leto čas hitreje in kako imamo vsako leto manj kondicije za žur.

ko pošiljaš vabila, si sicer vesel, da ni 30, pa če je več ali manj, ker takrat naj bi pač padla ornk fešta. pa se ti itak ne da pretiravat. ožji krog prijateljev, ravno dovolj, da je žurka, in ravno prav, da se še vsi kolikor toliko poznajo med sabo.

tako sem letos v bistvu komaj čakala žur, ker če se veseliš žura, pride d dan kar mimogrede in pozabiš na leta, važno je samo, da se imamo fajn :)

potem pa te na žurki eno naključje za drugim opozarjajo, da se staraš

1. darilo = dotox  —> sicer zelo cenimo pozornost do uresničevanja naših želja po fensi kremicah, ampak…. brezkirurška nategovalna zategovalna krema je pač jasen aging znak. anti-aging komplet v naslednji darilni vrečki pomeni, da bo šla ena polička v kopalnici samo za ustavite-čas preparate.

2. natakarica iz čistega spoštovanja gostov slavljenko vika. no tip for her :cool:

3. v lokalu vrtijo same stare komade. in počutimo se tako zelo domače, da se niti pod razno ne bi premaknili nikamor, če ne bi zapirali ob uri, ko se pa res še ne gre domov…                         vir

4. smrkljica under 20 v leopardji xxs miniki in z majčko, ki komaj pokriva “o-tro-ške jo-ške”, uspešno zapeljuje in prevzema pozornost jebača, ki je bila sicer rezervirana za slavljenko

5. med rundami se popije ogromne količine vode, ker dejansko mislimo na posledice in na naslednji dan, ko je na do-it-today spisku še 27 stvari.

6. naročimo torto in gremo posebej po svečke, nakar ugotovim, da so bile svečke dražje od torte! :oops: drugo leto lahko kupite uno svečko-številko. 25 bo v redu (po enem letu uporabe vseh zglajevalnih krem morda tudi 23)…

še so bila opozorilna dejstva, še… pa se hvala bogu več ne spomnimo (heh, leta)

p.s. hvala vsem, ki ste prišli, bilo je noro :) (hehe, noro ma malček drugačen pomen kot včasih, ane?) hvala za ful dobro čestitko, za orhidejo, za zapestnico, za dotox, za žur!

 • Share/Bookmark


15 odgovorov v “kako ugotoviš, da se staraš…”

 1. ninaaninaa pravi:

  Vse najboljse Vesna! mwa mwa….Leta pomenjo tud da smo starejse pa pametnejse pa….sej ves :D

 2. vesnavesna pravi:

  hualaaaaa :D vem, vem, itak ;)

 3. senoritasenorita pravi:

  Happy birthday to you, happy birthday to you, tarararapapara…tarararatata ;) tko kot je ninaa napisala, aja pa še bolj izkušene smo :lol:
  Drgač pa full dobr post – 4.točka: :lol: :lol:

 4. tannytanny pravi:

  vse najboljše tudi z moje strani… tudi jaz imam RD v kratkem in me prav zanima kakšno bo darilo, ker sem že kar krepko čez 20et. :)
  Darilo Dotox… joj kako sem se nasmejala :)

 5. Darja pravi:

  Potem, ko enkrat med številke vtakneš trojko, se ti pa samo še sladko j***… ;) Ker si itak vajena že vsega hudega… Hehe…

 6. vesnavesna pravi:

  @Darja: hehe sladko j*** se sliši dobro :D

  @tanny: hvala! tud mene zanima darilo hehe, če bo dotox-like, moraš nujno sporočit! :D

  @senorita: hvala hvala :) we love izkušenost :lol:

 7. minnieminnie pravi:

  Vse najboljše!!

  Botox za darilo? :lol:

 8. vesnavesna pravi:

  hvala! sicer pa dotox ne botox :D

 9. tannytanny pravi:

  dotox je od Kahnetke (Zdenka Kahne) neka vrsta takoopevanjega Botoxa

 10. 1danica1danica pravi:

  Vse najboljše! Rojstne dneve praznuj – ne štej!

 11. lordwales pravi:

  Temus elahko reče kriza 40 let, a ne vesna? no ja, ti nekaj mlajša, kar šteje, in bodi še naprej taka kot si – naprej bluizi. To cenimo!

 12. vesnavesna pravi:

  @lordwales: kar nekaj mlajša hehe :D sicer pa hvala, bluzit ne mislim nehat :P

  @1danica: hvala! sicer pa rojstne dneve včasih praznujem, tudi ko jih nimam zares, tako da jih prav res ne morem štet :)

  @tanny: o, poučena :)

 13. bamboobamboo pravi:

  Hej, pupa je mela rojstni dan! Vse najboljse se od mene!

 14. vesnavesna pravi:

  bamboo, hvala ti! :)

 15. vesnina bluzenja » Objave » zakaj se ne bom nikoli poročila? pravi:

  [...] preden sem se “ustalila” in čeprav sort of vem, s kom se nameravam starati (no, jst se sicer ne staram več), sem še vedno trdno odločena, da poroke ne [...]

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !