uspelo ji je, kar si je zastavila

spomnim se njenih besed, kot da bi včeraj prvič prebrala na tistem listu, na katerega smo morali napisati svoje podatke in neko veleumno domislico, kaj bomo, ko bomo veliki, za yearbook ob koncu gimnazije.

uspešna poslovna ženska. watch out!

nikoli nisem podvomila, da ji ne bi to tudi uspelo. morda sama kdaj je. smo že taki, da včasih sami vase dosti bolj dvomimo, kot bi nam bilo treba.

skupaj sva presedeli večino srednje šole. in nikoli po tem prekinili stikov. še več, mislim, da bi lahko rekla, da smo vsak dan boljše prijateljice (all of us).

in takrat nekje v šolskih klopeh (ok, nismo zdej tok stari, da so bile v naših časih še klopi, to se sam tko reče) so se risali prvi tazaresni obrisi življenjskih ciljev in risale so se velike želje in velike sanje.

po maturi sva si začrtali vsaka svojo pot, vsaka svoj izobrazbeni, karierni in še kakšen cilj. marsikatere sanje so se spreminjale tekom študija, marsikatere želje so izgorele in se namesto njih pojavile nove. največkrat realnejše, včasih pa tudi iskrivejše in višje leteče. sama sem zamenjala kar nekaj ciljev, nekaj stvari se ni poklopilo, kot bi se moralo, nekaj stvari si preprosto nisem več želela…

but she stayed on the path all along. kljub vsemu. ali pa morda ravno vsemu navkljub.

prišla je do cilja, in sem faking ponosna nanjo!

in vem, da ji bo uspelo izpolniti, kar si je zastavila. in kar si še bo.

ji že uspeva…

  • Share/Bookmark


3 odgovorov v “uspelo ji je, kar si je zastavila”

  1. fuga pravi:

    Ja, tudi jaz sem srečen, da so moji prijatelji iz mladosti predvsem uspešni, srečni in “dost dobri” ljudje. To jim tudi še naprej iz srca privoščim, enako pa tudi tebi.

  2. vesnavesna pravi:

    hvala in enako tudi tebi. je res fajn, jst sem ful vesela za vse :)

  3. senoritasenorita pravi:

    To je super feeling, ko nekomu res privoščiš uspeh in si ponosen nanj. Fajn res :)

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !