babe grejo žurat #3

spet v popolni zasedbi, vse štiri, seks u mestu, kot nam pravi mlajši brat od tanajboljzaposlene

najprej na metre. dejansko nam je ratal spit kar nekaj metrov jegrkol. prvi meter je imel čuden okus, ampak preden smo ugotovile, ali zaradi limone ali zaradi prila ali mogoče zaradi pokvarjenega jegra ali spar stare cole, je bil na mizi že naslednji meter, boljšega okusa.

- ej stara, zanč sm mela po službi izpit, ampak sm na to zjutri pozabla in sm šla u službo kr u balerinkah. pol sm šla pa mal prej iz službe pa sem skočila u trgovino in si kupla štikle na hitr, ker u bistvu na izpit res nisem mogla kr u enih copatih.
- a si mela ustnega?

metri se zaprejo ob polnoči, kelnar nas prijazno usmeri v edini še odprti lokal na vasi, kamor odpeketamo kar peš. cel lokal se počasi spravi ven, me se že malo majemo, sploh meni petke ne stopajo preveč kompaktno, saj sem si par dni nazaj zvila gleženj. tega istega, ki si ga zvijem vsak enkrat na leto že od osnovne šole.

in temu primerno majavo stopim čez eno jebeno stopničko, izgubim ravnotežje in pristanem na havbi avta, ki je parkiran pred vhodom. spektakularno. lastnik moje kriljenje po zraku opazuje z grozo v očeh in pivom v roki in se nemočno zadere:

- moj avtoooooooo
na to pa moja stara, ki ima vse avte pod kontrolo:

- ma dej, sej je sam lancia. pa še stara.

štrokljamo po vaški glavni cesti in en pes se dere v meglo, šepam in moje babe me podpirajo, režimo se in izgledamo še nekajkrat bolj pijane kot smo v resnici. v lokalu nič ne dogaja, zato si po hitrem postopku naročimo taksi. po eni uri taksija od nikjer, na telefonu pa 9 neodgovrjenih klicev od taksista. pokličemo nazaj, iskal nas je pol ure nato pa obrnil nazaj proti ljubljani. stara ga prepričuje, naj pride nazaj in mu razlaga, kje boguzaleđima se nahajamo.

- pa neka vam bude, jebovas
- uuuu fak, ne z njim se ne bomo pelale, zihr bo ful noru al je pa pjan, ne ne, skensli!
- ammm, stric, u bistvu ne rabmo več prevoza, hvala, lahko noč.
- jebovas, a opet bom obračal žbžžžbbbkhnjdmsss ….

prijazni šefe lokala nam naroči drugega taksista, ki nas najde v rekordnem času. pride pa z enim enoprostorcem in sredinski pas je treba dvakrat zapet – enkrat čez ramo in na levo in potem še čez trebuh na desno. problem!

- pa dej jst morm dva vtaktnt notr, fak kam nej dam tega??
- tega dej kle h men not
- ne, ta ne gre u to lukno
- dej ti ga bom jst dala not

v ljubljani smo bili, še preden smo bile vse pripete…

imele smo namen it na agwo, ki jo mojcas ful propagira :) , ampak smo vmes naletele na ene par tipov, ki so nam malce spremenili načrte…

kaj smo se naučile:
- ej stara, limono mu je gor ožela!
- ja in kaj je blo pol?
- pol je padu dol.
- zakaj je pa to nardila?
- zarad okusa kao…
- zjutri si bom zdej delala sok kar u postli
  ;)
 • Share/Bookmark


4 odgovorov v “babe grejo žurat #3”

 1. senoritasenorita pravi:

  Ja, babji žuri so zakon. Ampak zdele si me pa tok nasmejala. Hehe, kere izjave :lol: :lol: Zakon, res zakon :D

 2. vesnavesna pravi:

  taksist se je tok režal, da sem bla zihr, da bo moral ustavit in it odtočit :lol:

 3. tanchy pravi:

  ja kako da kažem, blo je noro smešn vse skupi, sploh glede na to da smo bli praktično na vasi. In že to da smo ble po dolgem cajtu vse štiri na kupu in morm priznat da že kr neki cajta nism bla tok pjana. Pa seveda da drug dan niti no blo tazga mačka. Un tip pa pomoje še dons gleda kje je kakšna luknjica na kurčevi 10 let stari Lanci.

 4. ninaaninaa pravi:

  :lol:

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !