rabim novo dozo

nekje dva meseca je minilo, odkar sem zadnjič. nekaj dni slabe vesti, nekaj dni poskusov pozabljanja in potlačenja občutkov, vzdihov, za tem pa več kot mesec sanjarjenj.

sem in tja, ne vsak dan. kdaj pa kdaj, ko se zbudim, preden vzide sonce in si želim, da bi lahko ponovila pahnjenje v poletje. da bi lahko ponovila trenutek, ko izginejo vsi problemi, vse realno. ostaja samo neskončno poletje, puhasti oblaki in migetanje zraka, kot ga vidiš ob najhujši vročini.

in zdaj spet rabim ta filing…

že nekaj časa me namreč muči neznosna želja po novem odmerku. in neznansko me živcira dejstvo, da ne vem, kdaj se bom lahko spet prepustila tvojemu jeziku.

odvisna sem od tega filinga. to je moja droga. ti si moja droga, štekaš?

padam v obdobje, ko sem pripravljena za nov odmerek narediti karkoli. ker rabim. ker sem odvisna. ker rabim vedno večjo dozo, da lahko zdržim novo clean obdobje.

vem, da bo najprej nekaj tipanja terena. najprej igra. ne smem si priznati, da si te želim. skrivam se za ne morem se ti upreti.

in potem bo pogled, trenutek, ko prime, igra odplava, realnost odplava, jaz odplavam…

in me boš zgrabil in raztrgal in se mi bo mešalo od ugodja. euphoria. tako nekako bo; kot vedno. in nekaj dodane vrednosti, v obliki tvojega diha na mojem vratu, ko se bova vračala v normalno stanje. ali pa tvojih besed, zapomnjenih nekje v trebuhu, zaradi učinka.

in tvojega parfuma na moji koži, ki ga bom poskušala odstraniti v zrak, preden bom prišla domov. preden bom zaspala z odsotnim pogledom, ki se mi bo pojavljal na obrazu še nekaj dni zatem.

naslednji dan se bom čistila. mu lizala rane, ker bo čutil, da nekaj ni v redu. ker se bom tako počutila odrešeno. se napajala in poplavljala z vodo, da mi prečisti telo, da zbriše tvoje sledi.

in skrivala svoj odsoten pogled za velikimi temnimi očali.

ni fajn. ampak rabim, štekaš?

  • Share/Bookmark


2 odgovorov v “rabim novo dozo”

  1. Dicky Hardy pravi:

    Stara, kapo dol….se priklanjam….odlično napisano…razmišljaj v smislu in smeri pisanja knjige v tem slogu…presežek!

  2. vesnavesna pravi:

    hmmmm …

    za naslovko bi v tem primeru lahko poskrbel ti? :)

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !