brenčanje in čričkanje

ležala bi na črno-beli brisači, z glavo na torbici, in pustila, da mi sonce stara kožo. ker paše. in stvarem, ki pašejo, se je težko odpovedat. stokrat si lahko rečem, da nekaj ni dobro zame, da nimam nič od tega, da me ubija. a kaj, ko se zaradi tega počutim bolj živo.

everything that kills me, makes me feel alive,” pa fo.

vprašala bi te, še stokrat: “can we stay like this forever?” Samo da bi še stokrat slišala “yes, we will.” in pustila, da me tvoja desna roka stisne čez pas, tako da s celim hrbtom čutim magnetno toploto, ki se akumulira v pritisku na trtico. ventilator na stropu meša zrak z elektriko in vrtenje se izenači s tvojim dihanjem. jaz pa gledam na uro in upam, da se bo naslednjih 25 minut nekako pretvorilo v ta forever.

počasi odprem oči, po hladni noči je ob 8ih zjutraj že vroče. sonce mi segreva glavo, pregreto od noči. od nočnega opijanja, omamljanja, padanja in letenja. od par ur zibanja. od tvojih besed, ki so me opijanile bolj kot gemišt, rakija in žuja skupaj. od tvojega močnega prijema in pogleda, ki me je žgal v trebuh bolj kot sonce ob 1h popoldan. od tistega občutka popolne sproščenosti, lebdenja nad oblaki, zavedanja, da je res. od tvoje srajce in mojega klobučka. od smeha in seksa. bog.

lizala bi sol s tvoje kože in ti kuštrala lase in ti rekla, spet, “vse mi lahko delaš, kar hočeš.”  in ko bi se umirila in pod vratom čutila tvojo roko, bi ščipala samo sebe, da si potrdim, da je res. res je. gledaš me, kot da sem tvoja khaleesi.

pila bi pivo iz tvoje piksne in jedla falafel ter poslušala tistega mladega katalonca peti in igrati kitaro. nekaj korakov stran od deklet, ki so plesala zanj, sva zaplesala še midva. tvoj šepet, ki me je spravljal ob pamet, odkar sva se spoznala pred meseci, ko sva bila še v i hate you, but i want to fuck you fazi, me je zdaj, ko sva bila čez dan prijatelja, zmešal še bolj. i’m your little slut. pustim ti, da me vodiš po ulicah, kjer bi se sama izgubila. po samotnih ulicah, po nevarnih ulicah.

moški, ki ti naredi solato, res ne more škoditi zdravju, ali kako?

september.

ostala je postaja na radiu. modrice. srajca. zmeda. brenčanje v glavi in čričkanje v celem telesu. majica z napisom two are better than one. nekaj fotk, facebook sporočila, ki jih je vse manj. poti grejo nazaj v stare rutine. včeraj sem delala domači pesto. nikoli ne bo noben tako dober, kot je bil tvoj, ki ga je jedlo več kot 50 ljudi za večerjo zaradi moje želje. pila sem gemišt s poceni malvazijo, po kateri me pri tebi ni nikoli bolela glava in danes zajtrkovala lekadol. ostale so tangice, ki si jih spravil, da so me počakale od tiste najine tretje, prve zadnje noči. ostal je vžigalnki z napisom lol. lol, resno?

the beach.

še verjamem v tiste ognje, ki si jih vsadil v moje misli. zdijo se kot moja ideja. plamtijo, rastejo, žgejo. in še verjamem v ta jebeni rajski filing. ta filing, ki ga občutiš za trenutek,  ko si del nečesa. in ko ga najdeš, traja za vedno. forever.

  • Share/Bookmark


3 odgovorov v “brenčanje in čričkanje”

  1. DajanaDajana pravi:

    oooooooooooooooooooh, hvala ti za to <3<3<3<3<3<3<3

  2. vesnavesna pravi:

    hvala :) vesela, da ti je vsec :)

  3. lordwales pravi:

    Sanje so dovoljene vsem, ki verjamemo vanje!

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !